Медицински служители убивали пациенти

Убийство от медици Доктори погубиха живота на 16-годишна Жена с COVID-19

Медицински служители убивали пациенти с Ковид-19

Шокиращи разкрития в Румъния. В болница в Сибиу са били убивани пациенти с коронавирус. Това твърди медицинско лице от интензивното отделение, което също участвало в престъплението.

Прокуратурата се самосезира след публикации в медиите и е образувала дело.

Пациенти с коронавирус в интензивното в болницата в град Сибиу са били връзвани и убивани. Това твърди служител на болницата, който дори показва и снимки. Самият той също участвал в убийствата. Пациентите били връзвани за краката и ръцете за леглата и им били давани успокоителни. Така те умирали от задушаване.

„Да, убиват се пациенти. И аз съм убивал хора, защото работех там. Въпреки че с всички сили опитвах да направя всичко възможно да не поставям инжекции с успокоителни“, каза служителят.

Медицински служители убивали пациенти с Ковид-19

А ден след публикацията във всекидневника „Румъния либера“, със заглавие „Пациенти с коронавирус са убити в окръжната болница“ в медиите в страната заваляха още свидетелства, които потвърждават думите на медицинското лице, пожелало анонимност.

„Видях хора, убити след прилагане на успокоителни. Не видях никой да се възстановява. Оставях пациента добре и не можех да го намеря на следващия ден“. Това признава медицинска сестра от болницата, също пожелала анонимност. Тя твърди, че е видяла оток по ръцете и краката на пациентите. Повечето от тях нямали роднини.